Maybe I need some rehab ♥

Jag har bara städat idag ! & suttit vid datorn (a) Haha , men iaf nyss så torkade jag alla golv på övervåningen pappa tvingade mig .. :) Jaja , snart ska jag käka & ska träffa alva ikv med ! Älskar dig bästavän <3 Har inget att göra men väntar på att Oliver & Ruben ska komma för dom drog upp t affärn tror jag, & pappa vet jag it vart han är ! Haha , kmr lite gamla bilder på alva & mig , elr gamla & gamla är dom väll it men typ några veckor gamla :) Ha en härlig vacker kväll !

ebba & alva dag ♥

Träffade alva vid fårhagen (a) Sen drog vi hem till henne & nörda vid hennes data , tog lite bilder & så hände it så mkt tills alva skl sätta sig på sängen bredvid mig på kanten & ramlade ner ur sängen ! Haha , gud vad vi garva ! Det händer alltid nånting när alva & jag är tsm ! Iaf gav henne ett armband från turkiet ett lila , jag hoppas hon vart nöjd med färgen tkt att den passade henne ! Jaja , nu ska jag dra ner & käka pappas hemlagade mat YEYE ! Sen vet jag it vad som händer, kanske blir att träffa dom saknade nicoline krulle & ellinor karlsson , fast ellinor sov jag ju med i förrgår men ändå (a) Kmr en bild på alva & mej ! Ha det bra !

- varför ska jag just älska dig ? ♥

hej igen , sitter här vid datorn & skriver & tänker på en kille. jag vill sluta älska honom men när jag slutar tänka på honom känns det så tomt. pallar inte trycket mer. usch. ska träffa alva imorrn , har saknat henne jätte mkt ! & förresten har alva skaffat en blogg som heter : http://alvakriistina.blogg.se kan den utan till så jävla bra jag 'är (y) iaf hennes blogg är jätte rolig att läsa & den är jätte fin ! så det är ett jätte bra tips på en bra blogg ! Men nu vet jag it vad jag ska skriva mer så jag får väll dra fram en bild på alva & mig för att jag ska träffa söta alva imorrn :) Ha det bra !
- lite suddig bild men whatever -.-'

HHEYY MACARENA !!

shuubreeh!
har kommit hem från turkland nu & har saknat min allrabästavän ellinor jätte mkt ! nu är jag med ellinor & vi har dansat till hey macarena ! Haha , alltid dom bästa stunderna med den bästa <3 jaja nu ska vi ut & ta lite foton ! kmr senare inlägg på vad som hänt i turkiet & nu kmr det två bilder på dom två presenterna som elli fick utav mig i födelsedags present i turkiet ! Ha det bra !






I'm feeling like a star, you can't stop my shine ♥

heeej
- Idag fick jag vakna jäääätte tidigt för att vi sov hos magnus (mammas pojkvän) & där var det ju kul som fan :D "lekte" lite med judith & jalle , sjukt roliga är dom , jag sa till jalle att han skulle säga till oliver - oliver har en liten snopp ! . Oh , hahah det gjorde han oxå ! Dom är så gulliga såå ! <3 Men iaf mamma fick väcka mig tidigt typ vid halv sju , då bär det av hem . & nu är mammi & jobbar & jag & ruben chillargrillen sjukt nice . Men iaf imorron så drar jag till turkiet & imorron är det den 8/7-10 & så kmr jag hem den 28/7-10 . kmr att vara där i alltså 2 veckor & fyra dagar. så då kommer jag it blogga :/ Men sen kmr jag blogga sönder ! jag orkar it fixa bild .. men ni får ha ett skönt sommarlov med mkt sol&bad !

4 dagar kvar, ♥

heeej
- Igår så var det allrabästaväns födelsedag , hon fick en sjukt fin systemkamera. & btw jag kmr få en innan jag drar sjukt kul ! ÖÖh , iaf så sov elli & jag på hennes stutsmatta ute ! haha , men jag sov jätte bra & det gjorde elli oxå :) Sen så drog vi & badade i vilongen det var 24 ½ grader , jätte skönt ! & så en sak till ! Jag Agnes Astrid & Elli simmade med agnes&astrids luftmadrass till en annan strand fast det var tonårskillar typ tio pers som satt & drack bers där så vi tänkte vända . Men så kom en kille springandes från "gänget" & skrek : Hörreni tjejer ! Vill ni ta en bira elr ?! - & då skrek agnes : nej tack ! - & då sa killen : men kom & ta en varm korv med bröd & en bers vi bjuder bara ni kmr hit !
haha , men iaf sen drog vi hem t elli & där åt vi som små tjockisar :) Haha sen så råkade jag somna i hennes soffa (a) Och sen blev det att dra till pappa , packa , sen skjutsade pappa mig t mamma , men mamma var it hemma så jag fick sitta ensam i lägenheten jättelänge & se på film (a) Sen nu så kom mamma & jag har tråk . lite fail inlägg men det får ni ta ! Men nu ska jag sluta skriva ! Ha ett trevligt sommarlov & njut av det sköna vädret med sol&bad !

6 dagar kvar, ♥

heeej
- Igår sov jag hos senapen (lowe) & vi badade på natten topless (y) ööh , vi simmade ut as långt med våra fin fina luftmadrasser (y) det här får fan göras om lowe ! sjukt kul hade vi !
- Och nu till idag , jag & lowe skl sova ute i tält men hittade it tältet så vi gjorde ett vindskydd som gick sönder (a) så vi tog in allt & sov där inne ! Och så var vi uppe till halv fyra elr nått .. Och nu vaknade jag hos lowe & var as trött , gick hem till pappa i det varma vädret . gick ända från bråviken till pappa :( As jobbigt . Iaf , Idag fyller allrabästavän 13 år ! Så ett stort grattis t henne ! ♥ Och nu ikv elr i eftermiddag så ska jag & allrabästavän hem t henne & se på eclipse på hennes dator så myskväll med henne ! Men nu mst jag dra ! mst hjälpa pappa med grillen !

- älskar dig / ebba ♥

 

- ostbåge -

nattdopp tog lowe & jag . sjukt skönt var det. & nu är vi sjukt trötta . :) kmr dom bästa låtarna <3









@ lowes place ♥

heeej
- Idag har jag gjort maaassaaa , först snaggade jag pappa . sen drog jag t pizzerian & träffade senap , & så åt vi pomme tallrik . Sen drog vi till ica & köpte magnum gold , as god *host* . Sen drog vi hem till mej hämtade solkräm & bikini & skit . Sen skjutsa världens snällaste pappa oss hem till lowe. Sen drog vi ner & badade asskönt! det var it alls kallt när man skl gå i .. sen hettade det till lite & vi knäppte upp varandras bikini överdelar & min underdel som hade snören så jag fick hålla min bikini som åkte ner hela tiden haha . omg , sjukt kul har vi senap <3 & nu sitter vi i lowes rum & chillar , hon fixar sig . & sen blir det att tälta nånstans nära hennes hus så vi har en kabel så vi kan sitta vid hennes laptop i tälten & så har vi strömm ! lyckslycks <3 skriver kanske senare ikv . btw kmr det en sjukt söt bild på lowe & mej <3 puss på er ..




- vi bjuder på den (;

en vecka kvar ! ♥

heeej
- Gör ett snabbt morgon inlägg , ville bara tillsätta att jag drar till turkiet om exakt en vecka !!! Första gången jag är utomlands & första gången jag åker flygplan .. är fett nervös ! Jag åker den 9/7-10 & kommer hem den 28/7 , vi ska vara där i 2 veckor & fyra dagar , så det blir mkt stek så jag hoppas på att komma hem som neger bland alla blekfisar ;) aah juste , det är minst 40+% i skuggan & magnus (mammas pojkvän) vågade it säga hur många grader det var i solen . Asså fyfan för det första kmr jag sakna mina vänner fett mkt :'( ska försöka ringa dom som är vakna innan jag åker kmr fan tjuta .. jagälskarer <3 .
Men idag vet jag it vad jag ska göra som sagt ett snabbt morgon inlägg som blev till en stor roman vetifan hur jag lyckas men ni får helt enkelt stå ut & läsa romanen ;) funderar på att träffa någon idag & bara umgås ! Men först ska jag snagga pappa ;) puss på er ..

- josefine saga helin ♥

- saga , du har alltid betydt hemskt mkt för mig . Jag blev bästavän med dig i 4:an du gav mig glädje du gav mig hopp du stöttade mig i alla år. jag har försökt att gjort det för dig men du får avgöra om jag lyckats . kmr du ihåg i ålberga vetu med allt drama ? när jag gick fram & kramade dig & så sa du när du grät " ebba jag älskar dig , jag älskar dig " . då tappade jag andan & sa tillbaks " jag älskar dig med saga ! " Och så började jag stor gråta. bara att du säger det rakt ut framför mina ögon att du verkligen älskar mig . vet du vaddet betyder för mig ? jag tjuter till&med nu när jag skriver det här , & jag skojar it . jag kan säga allt till dig , & duvet att du kan säga allt till mig . jag har haft svåra stunder men du har alltid hjälpt mig , du behöver it göra något bara finnas där . om du mår bra mår jag bra om du mår dåligt mår jag dåligt om du vill dö vill jag dö om du försvinner försvinner jag . såär det & jag önskar jag kunde stå framför dig just nu & säga till dig att jag älskar dig för jag verkligen gör det . :'( jag vill aldrig någonsin förlora dig . & nu verkligen faller tårarna . JAG ÄLSKAR DIG <3

ett stort tack till saga ! ♥

heeej
- Idag tråkade jag först överraskade pappa med disken & sen vart det att käka träffa sötnosen sandra alla checkar sandras blogg för hon har en sjukt fin blogg ! Iaf sen så snackade sandra & jag med kimmy boii haha. typ slösade as mkt pengar men vad gör man för sin bästavän ? Sen träffade vi senapen (lowe) & brödet (ida) , fetma kul hade vi . men sen drog sandra :( så det blev bara nunnan & brödet & ketchup (jag) kvar. så vi drog ner t uttersberg & där träffade vi saknade jossan & noah. där satt vi & snackade ett tag medans jossan rotade i min väska ihihi <3 sen så skl jossan träffa sin älskling så då drog noah & jossan . så då hade vi inget att göra så vi tog min tidning som kostade 14 :- & slet ut massa ansikten & klistrade fast på kroppen haha. Jag hade peter bögback på pannan & lowe hade kungen (grodan) & margareta på varsit ben , & Ida nån ful kärring på bröstet kmr it ihåg vad hon hette haha & så hade hon han från beck haha . Vi filmade & jag funderar på att lägga ut det på youtube men får se :) & nu sitter jag här hos pappa & äter choklad (y) Oj , jävlar vad mkt text . men det får ni klara av ! puss på er ..

8 dagar kvar, ♥

'heeej
- Idag har jag it gjort nånting :o Har ingen att träffa för att alla är på fotbolls cupén. Men ska nog överraska pappa nu när jag ska diska typ haha . Men iaf , tror nog att det blir en slapp dag . Men i övermorgon blir det att dra hem till ellinor & se på eclipse. sjukt kul. - & ett stort grattis till ellinorkarlsson som blir tonåring 13 år !