höstbilder ♥

Idag var det torsdag , det innebär att det skl vart dans idag. Men till min förvåning var dansen inställd för att våran danslärare var sjuk :(  Men kände ändå för att dra till sörping så då satte jag mig på bussen 450 & bärde mig av till vilma! :) & när jag var där hjälpte jag henne lite med hennes nya blogg & så. Sen så käka vi lite  & sen drog vi ut & tog höst bilder, lite många men det finns fler , men hope you like them ;)
Iallafall, klockan är 22:50 & känner att jag verkligen måste gå & lägga mig nu för annars kommer jag vara död imorgon plus att  vi ska ha matsäck med oss till skolan för att vi ska dra på nån jävla vandring vid sörmlandsleden , pallar verkligen inte. Men vad gör man inte för skolan ? ;) Så måste upp as tidigt imorgon & fixa matsäck på citygross (y) Det blir nice... elr inte. Ska sova nu!
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

lite sådär "sorgligt" ...

hejsan snyggischar !

Idag var det skolan som vanligt, har inte haft så mycket lust att blogga har ej orkat :/ Iallafall, så hände en liten rolig händelse idag hhehe, & två stycken tråkiga. Den roliga var att moa och jag har skåpen bredvid varandra & vi visste inte vad vi skulle ha, & jag skulle ha religion med moa kom jag på sen & så frågade jag moa, : Man får väll ha mössa på lektionen , för såg att elli hade det ? & moa bah : Jaaråå, men om du har elsbeth nu så får du inte.
Haha , & jag bah skrek ut : Men elsbeth kan ju bara ta sig i rumpan !!! & Moa bah : ööööh , ebba duvet att  elsbeth står där borta, HAHHAHAH guuuud fyfan tur att hon inte hörde även fast jag skrek ut. Hahha , sjuukt kul.
& dom två tråkiga händelserna var för det första, att jag inte kommer på hur man gör smilisar på bloggen , kan någon gullig berätta ? (bara för att jag suger som inte vet...)
& den andra saken var att jontelina (annars kallad för jonte elr jonathan) slutade idag på råssla :'( Men det braiga är att han börjar på ramunder skolan i söderköing & jag dansar på focus där på ramunder så kommer träffa honom lite iallafall ;)



ja , har inte så mycket mer att skriva men på torsdag är det dans !! fett med nice blire !






Puss & kram bitcheés / Ebbis ♥

rivermountain.

VÄRLDENS SÖTASTE HUND ! ♥
Hallå där kötta blåbär, elr kanske sa det lite fel men whatever.
Iallafall idag är det fredag & jag följde med elli hem, & vi har gjort massa skoj ehhehe ! Orkar faktiskt inte skriva mer,
till en person som jag hatar & älskar : Du är en sån jävla idiot & jag hatar dig jag verkligen hatar dig ! Jag önskar att du aldrig hade kommit till råssla , du har förstört hela mitt liv ! Det kommer aldrig bli som det va ! Fan ta dig.

oj, det var längesen !

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men har inte haft lust, men ska bättra mig lovar ;) Iaf idag är det måndag & i onsdags var jag ju på sminkpartyt hos mirre, det var inte direkt ett "sminkparty" snarare "hudvårdsparty" men skitsamma skit kul vare iaf. Vi fick testa massa & det var otroligt ! Mary kay fick vi testa , & det var allt man kunde tänka sig ! Skrubb, skrubb för ansiktet, hand kräm, hand skrubb, ansikts kräm, foundation liksom ALLT ! & allt var suveränt ! Foundationen från mary kay ska jag fasen köpa men allt är skit dyrt men det är värdt det ! Det håller länge oxå ! Så därför bokade jag oxå ett sminkparty söndagen den 3:e oktober, då kommer hon Hanna (som ska berätta om mary kay produkterna för mina homies <3) komma till mig kl.13.00 & så får jag använda alla mary kays smink produkter & så ska hon prata med mig & så ända till kl.15.00 för då är gästerna välkomna ! S det kmr bli fett kul ! & så klippte jag mig i förrgår , har typ inget hår längre :'( Var hemma idag för att jag fick en allergisk reaktion av en ansikts produkt från mary kay, elr använde det fel så det var nog drf .. Iaf kommer bild på mig med tofs som jag tog typ för en minut sen (a) BIGSMILE ♥
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

jag vill så gärna ha sex med dig, big love till gammal låt ♥

tjaaaa,
Idag vaknade helt okej :) & sen var det att dra till bussen & där träffade jag linn, min beebiis ;* & aah sen var jag i skolan allt gick bra & så , & så fick jonte testa mitt löshår för dagen. Min lilla jontelina :') <3 Iallafall, sista lektionen hade vi SO, & aah vi hade lite kul där vava ? ;) Haha, linuz är lite pervers här &  där. Jag vet vad han tänker på <.< & ni vill inte veta vad ... haha.
& sen poiesa (stavning) Elsbeth lite fint som jag & Emrik garva åt, hon gjorde sån där sexig puss mun ;) HAHAH.
Aaah , iallafallk den roligaste lektionen på hela dagen sjukt sköna var boysen :D
& sen tog jag bussen hem & nu sitter jag här & skriver, ska snart dra till smink partyt hos mirre, ska bli sjuuuukt kul ! <3
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

I got ice in my veins, blood in my eyes ♥

- jag lovade mig själv att sluta älska dig, men jag har misslyckats. ♥

väldigt seg dag.

Det var en väldigt trött & seg dag idag, men jag fixade den ändå ;) Iallafall, gick dagen ganska fort sen dra till bussen hem till stan. & när jag kommit hem kom mamma strax efter & hon sa att vi hade fått huset ! Yes ! Vad glad jag blev ! :')
Sen har jag inte gjort så mkt mer, är döööh trött... Hade tänkt att lägga ut en bild på ögonskuggan jag gjorde igår i leopard vart as nöjd (a)
Jaja , nu ska jag strax käka :)
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

party hos mellis ! ♥

Idag blev det att gå upp tidigt , typ vid nio. & nu sitter jag här och skriver ska snart äta frukost och klockan är 11:08. Sen blir det att fixa sig till kalaset hos kusinen melvina. Det ska bli kul! Ska köra med den där stylen jag hade igår. ;)
Kalaset börjar klockan fyra & det är i skärblacka, så mamma ska visa vilket hus vi kanske ska flytta till och det är på vägen till skärblacka har sett fotona sjukt fint är huset :)
Iaf , nu ska ni få en bild på stylen som jag hade igår :D Men tyvärr ser man inte den coola leopard ögonskugga som jag hade igår, men ska göra likadant idag & då ska jag ta foto så man ser det :)
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

Hold on to that feeling ♥

Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

har rycket nu, :(

Jaa , som det står i rubriken , ääär såååå lack nu ! ingen kan träffas & jag vill ut & hitta på något det är lördag ? HALLÅ `?
Jaja , får väll ha myskväll ännu en gång med mamma.. ännu en helg slösad på skit. fan vad lack jag är ..
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

uusch...

rulla inte ner!
























du gjorde de ändå..
Din mammas hjärta kommer att stanna , det kommer vara ditt fel .alla kommer skylla på dig. Om du inte kopierar detta inom 10 minuter kommer mardrömmen slå in i natt klockan tolv.

fia, rest in peace ♥

Idag var det fredag YEY ! Jaa , dagen gick väll lite snabbt iaf. Det var brandlarm, fast det var falskt alarm. Fan vad drygt...
Juste slutade kl.14.00 idag, men sen kom jag på att jag vill ju vara med i kören så då sprang jag dit & var där & tränade ända till kl.15.00. & jag som trodde att jag skl gå hem kl.14.00 :( Men ja, vila gör man i graven, elr hur säger man ? ;) Sen drog jag hem till pappa fick packa sen bar det av hem till mamma. & jaah, där skl jag checka till fia eftersom hon har vart dålig (min guldhamster) & hon var död.. :'( Så då fick vi sörja, vart faktiskt riktigt ledsen grät & grät.
Ni kanske tkr att det är töntigt att gråta bara för en liten hamster, men hon betydde verkligen allt för mig & jag har liksom haft henne typ i 2, 3 år. Hon var så tam att hon kunde somna i min hand när jag höll i henne.
Jag saknar henne redan, & roffe våran andra hamster börjar oxå må dåligt. Fan klarar inte av att alla dör helatiden.. Men nog med det,
Bara för att jag skulle sluta gråta så tröst shoppade jag på djuraffären lite saker åt roffe, mådde mkt bättre efter det, hälsade på djuren där oxå så söta ! ♥ Sen åkte mamma & jag till en kina resturang & satte oss där hon & jag bara vå två & pratade om massa , sjukt skönt vare att få bara vara ensam med henne ibland , & supergod mat oxå ! & sne kom vi hem & då checkade vi idol asbra as usual ..♥ Sen när det var slut ringde jag till min kära bror och frågade om jag kunde få låna hans dator & testa photoshop , & aah det fick jag så jag har gjort en bild, blev lite fail men whatever..
Ska nog hoppa ner i sängen nu & sova , åååh så skönt känns inte som jag sovit på en hel vecka på grund av fucking skola & läxor HELATIDEN.
Jag tror fan dom vill tortera oss. men jag ska bli smartskalle , så keep up the good work ebba show them! ;)
men ja som sagt nu ska jag hoppa ner i sängen och sova min lilla skönhets sömn, WOW mkt text, men jag tror ni orkar läsa ;)
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

finally

tjena på er !
Idag vaknade jag lite segt hos mamma för att jag drog till stan & köpte ett 3-pack nylonstrumpbyxor men det värsta var att dom var förstora :(  Jaja , skitsamma det får jag stå ut med huvudsaken är att jag kan ha på mig dom iaf :) & aah , jag mst erkänna det att jag  faktiskt har saknat min mamma eftersom jag vart hos pappa i två veckor..
men nog med det !
Nu är jag hos pappa & idag var det torsdag alltså betyder det att imorrn äre fredag ! Yes ! Juste mina kläder från H&M kom idag sjuuukt fina ! Vart jätte nöjd ! ♥
& finally fick jag min vågtång som jag längtat efter så därför ska jag våga håret imorrn + mitt löshår då förstås ;)
Jag önskar faktiskt att jag var lite igen inga problem eller så :/ Därför ska jag slänga ut en bild på mig när  jag gick i 2:an i nästa inlägg :)
Men nu kommer ett härligt smile på mig !
Puss & kram bitchees / Ebbis ♥

är så jävla trött nu..

hej sötnosar :)
Ja, nu sitter jag här och är sjukt trött, funderar på att gå & lägga mig redan kl.21:20 ? Vi får väll se hur det blir. Juste har ni sett designen min allrabästavän har gjort till mig ? :D Vart jätte nöjd!
Iallafall, som ni ser här neranför att ni ska checka ebba sjöbergs blogg ! Hennes blogg är fin & rolig att läsa ! En bra blogg helt enkelt som jag rekomenderar ;)
Har inte så mycket mer att säga nu mer än vad att jag har panik för jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig imorrn...
Asså jag har inte panik för det orkar jag inte ha , för jag är as trött haha. Nämen jag har panik inuti asså typ inuti huvudet eller nått , haha.
Jaja , nu ska jag hitta på något annat.
Puss & kram bitchees ♥ / Ebbis

checka :D

http://www.ebbasjoberg.devote.se/ :D


big love!♥

Hittade lite kläder & skit från ginatricot som jag vart så kär i ! Nån dag ska det fasen bli mitt !♥

baby, we are alone now ;)

tjena b-a-b-y-s ;)
Idag var jag tvungen att vara hem, för att när jag vaknade hade smycket åkt ur näsan så jag var tvungen att trycka in det igen och lite var igen växt så jag fick trycka hål så det började blöda. & nu har jag sjukt ont i näsan helt jävla öm.
Iallafall , drar till skolan imorrn & då ska jag krama stjärten ur min bästis ! Har inte så mycket mer att säga än att saga håller på att göra en header åt mig, så vi får väll se hur det blir, men tack saga för att du hjälper mig älskling ♥
Puss & kram fuckers / Ebbis ♥

allrabästavän ♥

jaa , nu ska jag berätta vad jag verkligen tycker om dig elli.
jag började känna dig genom nicoline i 2:an , redan första gången vi va så var det som vi kände varandra. men jag trodde aldrig det skulle bli såhär stort. jag liksom tog dig alltid först & jag kommer fortsätta med det för jag verkligen älskar dig , älskar dig mest på denna jord. jag skulle fasen kunna dö för du unge. om du gör det gör jag det, var det inte så vi lovade varandra ? du är min allrabästavän & jag kommer aldrig lämna dig NÅGONSIN även om jag typ säger aeh nu är det sista jävla gången, men det betyder ingenting faktiskt för vi hittar tbx till varandra. för vi älskar varandra.
jag skl inte kunna tänka mig ett helt jävla liv utan dig , för du betyder allt karin ellinor elin karlsson ♥
tack för att du finns.
/ din allrabästavän
'

sent and clearly ♥

Skickade efter lite smått & gott från H&M ! Tack mamma ! ♥

 

  • Svart halsduk, 59:50 H&M
  • Cerise bh, 79:50 H&M
  • Ljusgrön bh, 79:50 H&M
  • Mörkgrå/stones, 149:- H&M
  • Svart linne, 49:50 H&M
Puss & kram bitchees ♥ / Ebbis

Grym kväll! ♥

Jaa , vart ska jag börja , både grym dag & grym kväll ! Underbart !
Men jaa , vi startade dagen med att typ so elr no elr vad fasen det var, haha. Sen så slutade K-gruppen kl.14.00 YEY!
Så det var nice, dom andra slutade kl.15.00 , hihi.
Men sen drog jag hem till pappa & där så duschade jag & sen fixade mig & så. Sen när jag var färdig satte jag mig lite snabbt vid datorn & snackade med lite folk.
Sen blev klockan plötsligt halv sju & då drog jag upp till korset & mötte Nicoline & Ellinor där. Tilda skulle vara där men nej det var hon inte så vi drog ner till fritidsgården & åt tacos för TIO KR !
Lite billigt där vava ? ;)
Iallafall så var det lan där vilket jag inte visste, så dom dunkade musik haha. Och det var lite gammal musik här & där men whatever.
Och han som stod som Dj då HAHA, jag menar dude get your hair fixed ..
Men på lanet träffade vi , Fabian, Jonathan, Joakim, Andreas. Sen kom äntligen  Tilda , & då chillade vi bara lite.
Sen vid 11 tiden så drog jag hem. Pappa mötte mig typ när jag nästan var framme haha.
Men jaa , nu sitter jag här & jag vill så gäääärna ha en system kamera. Måste bara vänta till jul :(
Jaja , everyone has to what you know :) Men nu har jag ändå skrivit alldeles för mycket.
Men det här var min dag/kväll ! Puss.
- Var bara tvungen att säga, att såhär brun var jag efter nästan tre veckor i turkiet ! Saknar brännan :(

@skolan

tjatja
nu är jag i skolan & jag har gått in , men det skiter vi i eftersom jag sitter & chillar med sandra.
men whatever.. haha
men ska dra mig nu , puss. ♥